But for a first time it been detected and loaded with a driver. Windows 10 bit Windows 10 bit Windows 8 bit Windows 8 bit Windows 8. You have not posted a fix. Spinalcracker spinal wrote on This bug affects me too. It installs Creative Audio Console to control your audio device’s settings.

Uploader: Gotaur
Date Added: 28 June 2012
File Size: 34.16 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 19959
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Anything new about this bug?

Creative Worldwide Support > Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio

Based on those mails, I have the impression that the we xteme to wait till the development git if the driver is fixed of alsa is incorporated into Ubuntu The same AMD computer is a triple boot machine with Gentoo. Looking at a mail thread of alsa-project, the problem is recognized and being worked on see e.

You are not directly subscribed to this bug’s notifications. All Application Driver Beta Application.

Sound Blaster X-Fi

It installs Creative Audio Console to control your audio device’s settings. Nicolas Try installing linux-backports -modules- alsa-karmic- generic and rebooting.

Media Toolbox is an essential suite of applications that will make converting, enhancing and organizing your digital music a breeze. When will the driver be available?

Recent Drivers  DRIVERS: B-EV4D

X-Fi – Debian Wiki

You have not posted a fix. Windows 10 bit Windows 10 bit Windows 8 bit Windows 8 bit Windows 8. This pack is only for the Creative Sound Blaster audio device listed above. Support for such products is limited to online materials, such as Knowledgebase Solutionsdrivers, application updates and product documentations available on the Creative Customer Support website.

To unsubscribe from this bug, go to: For a complete listing of downloads, you can manually search our database. I saw additional error messages around the codec of ca chip at one side and an unknown fprintf!!!??

Hi Ghebu, Please, x-fj you are still having issues, test with the latest development release of Ubuntu. I have found a fix but you guys may not like it I turned on my on board sound and then disabled it in WIndows 7 and disables the Creative labs in Ubuntu and now have sound Had to select the on board sound in sound preferences but it works great.

With Media Toolbox you can: Brad Figg brad-figg wrote on Add your user ccreative to the audio group via adduser. Copyright – Creative Technology Ltd.

Recent Drivers  ENVISION G2460W DRIVER

Driver seems to be ok but it doesn’t work. Once you’ve tested the upstream kernel, please remove the ‘needs- upstream- testing’ tag.

Rob Harvey jackcorbae-gmail wrote on Same problem – Fresh install of Ubuntu 9. This can be done by clicking on the yellow pencil icon next to the tag located at the bottom of the bug description xtgeme deleting the ‘needs- upstream- testing’ text. Vista works fine regarding the card. The same AMD computer is a triple boot machine with Gentoo.

Arne Bockholdt u-launchpad-net-bockholdt-com wrote on I have a similar bug filed somewhere. Creative Media Toolbox Trial Filesize: Also, if you could test the latest upstream kernel available that would be great.

Although I did not expected that the upgrade to Ubuntu lucid Unfortunately I am not yet familiar with installing alpha versions of Ubuntu as ppa: